Les domaines

Med fokus på kvalitet, introducere vi producenterne bag vores sortiment. 

Champagne Jean-Marie Massonnot - Minuscule, Extra-Brut

Champagne Jean-Marie Massonnots indgangscuvée, "Minuscule" har en god dybde og kompleksitet fra reservevinen, der udgør 60% af flasken. Et godt og klart eksempel på hvilken stil og kvalitet champagnehuset 'Champagne Jean-Marie Massonnot' er rundet af.  Dufte: Kandiserede frugter  Byg/korn Mandel Smag: Forfriskende citrusnoter Røde frugtnuancer Kandiseret frugt Sommerdufte med en kombination af rundhed og kompleksitet Madparring: Velegnet som aperitif Til salater og lette retter Specifikationer: 40% Meunier, 35% Chardonnay, 25% Pinot Noir Årgang 2018 med 60% reservevin Dosering: 5 g/L Delvis malolaktisk gæring Dato for degorgering fremgår af bagetiketten

315,00 kr.

Champagne Jean-Marie Massonnot - Gamine, Blanc de Noirs, Brut

Champagne Jean-Marie Massonnots Blanc de Noirs " Gamine" En hyldest til Camille's bedstemor, der blev kaldt "Gamine" Cuvéen fremviser den gavmilde stil af Pinot Noir fra Coulommes-la-Montagne Dufte: Eksotiske noter af ananas og litchi Frugtige aromaer af pære og mirabelle Smag & Aroma: Sorte frugter som brombær og solbær Nødder og konfiterede frugter med en lang vedvarende fylde Madparring: Oste Hvidt kød Fisk Fløde- og svampesauce Specifikationer: 65% Pinot Noir, 35% Meunier Årgang 2016 med 30% reservevin Dosage: 6 g/L Delvis malolaktisk gæring Dato for degorgering fremgår af bagetiketten

360,00 kr.

Champagne Jean-Marie Massonnot - Aimé le géant - Blanc de Blancs, Brut

Champagne Jean-Marie Massonnots Blanc de Blancs er inspireret af Aimé, Jean-Maries bedstefar. Han var en stor, men blid herre, der var den første til at dyrke vin i eget navn i familien. "Le géant" betyder "kæmpen" og her er tale om en stor, fyldig vin præget af 30% egetræsfad.  Dufte:   Røgede og lakridsagtige noter.  Krydret præg af nellike, muskatnød og rosmarin Smag:   Citrusfrugter Vanilje Brioche og toast Kandiserede hvide frugter Madparring: Modne, faste oste eksempelvis Comté Til stegt kalv med kartoffelmos med trøffel, for udtryksfulde aromaer! Specifikationer: 100 % Chardonnay 60 % høst 2016 + 40 % reservevine 30 % lagret på egetræsfade i 18 måneder Delvis malolaktisk gæring Dosering på 6 g/L Dato for degorgering fremgår af bagetiketten

400,00 kr.

Champagne Jean-Marie Massonnot - Pluie d'euphories - Blanc de Noirs, Extra-Brut

Champagne Jean-Marie Massonnots 100% Meunier "Pluie d'euphories". Lavet på en base af den flotte årgang 2018. Det er domænets lavest doserede cuvée, og det giver plads til en frugtig, saftig ren Meunier-champagne.  Dufte: Blomster Jordbær, hindbær og kirsebær Smag: Masser af røde bær Afbalanceret mellem syre og frugtighed En skovbundsagtig note mod slutningen Madparring: Melon og parmaskinke Oste Salater Specifikationer: 100% Meunier Base af høsten 2018 Vinifikation på ståltanke Dosage: 3 g/L Delvis malolaktisk gæring Dato for degorgering fremgår af bagetiketten

420,00 kr.

Champagne Jean-Marie Massonnot - Les petites boutures - Brut, Millésimé 2013

Champagne Jean-Marie Massonnots årgangschampagne "Les petites boutures" fra 2013 er en sammensat, gastronomisk champagne. Alle de 3 store champagnedruesorter er her smukt sammensat, og en anelse egetræsfad tilføjer god dybde.  Dufte: En base af gule frugter og friskhed Elegant plads til mere modne noter af tobak, krydderier og urtete. Honning, mandel og rosiner tilføjer en delikat og lækker aroma. Smag: Hvide og gule stenfrugter Mineralitet og frisk citrus Røde citrusfrugter, som varer ved i afslutningen. Madparring: Ideel til egns- eller bistronomisk madlavning Med gode små retter af vildtfugle Eller som tilbehør til en fyldt fjerkræ På let stegte andebrystfileter Specifikationer: Årgang 2013 Dosage på 6 g/L 50 % Chardonnay (heraf 15% lagret på egetræsfade) 30 % Pinot Noir 20 % Meunier Delvis malolaktisk gæring

420,00 kr.

Champagne Jean-Marie Massonnot - Les pépites du tablier - Extra-Brut, Rosé de Saignée, Millésimé 2018

Champagne Jean-Marie Massonnots Rosé de Saignée "Les pépites du tablier" er en kraftfuld, saftig madchampagne! En årgangschampagne, der kun laves de sæsoner, hvor de specifikke parceller leverer, hvad Massonnot mener der skal til at lave "Les pépites du tablier" Denne Rosé de Saignée er en rig, vild og aromatisk vin. Perfekt til dem, der sætter pris på en overraskende smagsoplevelse. Dufte: Frugtige noter af brombær og kirsebær Lakrids med en let røget note Krydderier som timian, spidskommen, paprika og muskatnød Smag: Mineralsk og frisk i starten Masser af røde og sorte frugter som solbær, jordbær, kirsebær og brombær Kombination af krydderier og sorte frugter med en salt finish Madparring: Ideel til røgede italienske charcuterier Passer godt til grillet andebryst og kylling. Komplementerer skaldyr som jomfruhummer, knivmuslinger og krabber Specifikationer: 50% Meunier, 50% Pinot Noir Årgang 2018 Dosering: 5 g/L Delvis malolaktisk gæring Dato for degorgering fremgår af bagetiketten

450,00 kr.

Champagne Bolieu - Fleur de Craie, Brut

Fleur de Craie fra Champagne Bolieu er en rig, rund og generøs champagne! Det er en blanc de blancs, og altså lavet på 100% chardonnay fra vinstokke med 35 år på bagen.  Fleur de Craie opnår en elegant rundhed med 10-15% af vinen lagret på eg. Yderligere sikrer 30% reservevin en moden basisstruktur. Fleur de Craie gennemgår fuld malolaktisk gæring, der kun bidrager til den flotte afrundethed.  Indtryk: En meget lys vin med gyldne nuancer. Rig og kraftfuld på næsen fra starten, med smøragtige noter, der hurtigt giver plads til æble, kanel og honningkage. En krydret og let røget karakter tilføjer den imponerende, indledende aromatiske kompleksitet af denne vin. Med iltningen udvikler sig noter af søde, kandiserede frugter, ledsaget af endnu et strejf af krydderi, der giver dybde og varme. God indledende intensitet i munden efterfulgt af en fyldig og rund karakter. Lige dele generøs i smag og aromaer, hvilket resulterer i en meget harmonisk smagsoplevelse. Et fyldigt, varmt og vinøst finish, der skaber god struktur og balance. Imponerende længde med fuld aromatisk kompleksitet. Den flotte modenhed og kompleksitet gør den velegnet til mad. Vi vil anbefale stegt fjerkræ, for eksempel unghane eller perlehøne med stegte eller stuvede grønsager.  Modning i kælderen: minimum 5 år (præcise antal måneder fremgår af bagetiketten) Beskæringsmetode: Chablis Produktionsvolumen: 8000 flasker/år Jord: Syd/sydvestvendt bakkeskråning af kridt Dosage: 6,5 g/L Cépage: 100% chardonnay Dato for degorgering fremgår af bagetiketten

350,00 kr.

Champagne Fabrice Bertemès - Racines 2 - Brut, Premier Cru

Racines 2 afspejler domænets beplantning. Vinstokkene hos Champagne Fabrice Bertemès udgøres af 90% Chardonnay og 10% Pinot Noir, svarende til cuvéens sammensætning.  Samtidig er det husets historiske flaske, og repræsenterer familiens rødder. Både Fabrices farfar og far lavede en cuvée med denne elegante sammensætning.  En frisk, sprød champagne med masser af grønne æbler, lime, grapefrugt og høj mineralitet.  Dosage: 6 g/L Cépages: 90% Chardonnay, 10% Pinot Noir Dato for degorgering fremgår af bagetiketten.

300,00 kr.

Champagne Fabrice Bertemès - Filigrane - Extra-Brut, Premier Cru

Navnet "Filigrane" refererer til cuvéens detaljerige og fine karakter. En champagne, der langsomt udvikler og afslører sig selv.  Flot gylden farve og fin næse domineret af æble, citrus og toast. Smagsmæssigt tilbyder den en fin syre, æble, kiwi, toast og kalk. Det hele indkapslet af en meget fin mousse.  Dosage: 3,5 g/L Cépages: 95% Chardonnay, 5% Pinot Noir Dato for degorgering fremgår af bagetiketten.

360,00 kr.

Champagne Fabrice Bertemès - Carat 5-9 - Extra-Brut, Premier Cru

'Carat 5-9 er en blanc de blanc champagne. Betegnelsen 'Carat 5-9' angiver den højeste renhedsstandard i verden for guld. Navnet henviser til cuvéens flotte, gyldne farve med smukke kobbernuancer.  En champagne der afspejler Trépails terroir. Den byder på moden frugt, æble, fersken og, helt diskret, en anelse røg. En cuvée der klarer sig flot til et godt måltid. Det kunne være kylling, fisk eller skaldyr.  Dosage: 5 g/L Cépage: 100% Chardonnay Dato for degorgering fremgår af bagetiketten 

400,00 kr.

Champagne Fabrice Bertemès - La Trottière - Extra-Brut, Premier Cru - Blanc de Blancs Millésimé 2015

"Det er jorden, der skaber vinene." Med sine tre enkeltmarksvine tilbyder Fabrice Bertemès det mest præcise billede af et terroir og en årgang. Plejen af disse vine er ekstremt præcis, målrettet og begrænset for at bevare de naturlige og originale kvaliteter af hver parcel. 'La Trottière' er en årgangschampagne, der for nuværende kommer fra høsten 2015, hvilket har resulteret i en produktion på 1300 flasker. Marken i Trépail er beplantet udelukkende med chardonnay, og her er altså tale om en blanc de blancs champagne. Præget af en floral, moden duft. Fyldig og lang afslutning domineret af citrusfrugt, toast, brioche, moden frugt, høj mineralitet og en meget balanceret syre.  Førstegæring på stål, uden malolaktisk gæring.  Dosage: 3 g/L Cépage: 100% Chardonnay Dato for degorgering fremgår af bagetiketten

550,00 kr.

Champagne Fabrice Bertemès - La Tourniolle - Extra-Brut, Premier Cru - Rosé de Saignée - Millésimé 2019

"Det er jorden, der skaber vinene." Med sine tre enkeltmarksvine tilbyder Fabrice Bertemès det mest præcise billede af et terroir og en årgang. Plejen af disse vine er ekstremt præcis, målrettet og begrænset for at bevare de naturlige og originale kvaliteter af hver parcel. 'La Tourniolle' er en årgangschampagne, der for nuværende kommer fra høsten 2019. Produktionen lyder på 1800 flasker. Marken i Trépail er beplantet udelukkende med Pinot Noir. 'La Tourniolle' er en Rosé de Saignée, oversat til dansk: 'en blødende rosé', en metode hvor mosten løber fra druerne, og tager farve og kraft fra skallerne. Førstegæring på stål og uden malolaktisk gæring.   En karakterfuld rosé med frisk duft af kiks og moden frugt. Smagmæssigt byder den på jordbær, kirsebær, fersken og brioche. Et meget flot glas rosé-champagne! Dosage: 5 g/L Cépage: 100% Pinot Noir Dato for degorgering fremgår af bagetiketten

550,00 kr.

Champagne Fabrice Bertemès - Le Champ de 8 Jours - Extra-Brut, Grand Cru - Blanc de Noirs - Millésimé 2015

"Det er jorden, der skaber vinene." Med sine tre enkeltmarksvine tilbyder Fabrice Bertemès det mest præcise billede af et terroir og en årgang. Plejen af disse vine er ekstremt præcis, målrettet og begrænset for at bevare de naturlige og originale kvaliteter af hver parcel. 'Le Champ de 8 Jours' er en årgangschampagne, der i skrivende stund er fra høsten 2015. Produktionen lyder på 1300 flasker. Parcellens navn stammer fra gammel tid, hvor marken blev identificeret ud fra antallet af arbejdsdage for en mand.  Marken er beliggende i Grand Cru-landsbyen Mailly-Champagne, og er beplantet udelukkende med Pinot Noir. Førstegæring er 2 måneder på egetræsfad fra skoven ved Trépail og øvrige tid på stål. Der er ikke gennemført malolaktisk gæring. En kraftfuld Pinot Noir, der til trods for sin lave dosage har en elegant sødmefuld, moden karakter. Velvalgt krydret i sin prægning af fadet. Den byder yderligere på masser af røde frugter, marcipan, viol, kandiseret sveske og balanceret syre. En stor flaske champagne, der i allerhøjeste grad kan serveres til mad. Hvilket den allerede gør på 2-stjernede restauranter.  Dosage: 3 g/L Cépage: 100% Pinot Noir Dato for degorgering fremgår af bagetiketten

600,00 kr.

CLOS SAINT JOSEPH - L'Ô DE JŌ - LONDON DRY GIN

L'Ô DE JŌ Gin - Fra hjertet af Bourgogne, Meursault. Denne gin er et resultat af omhyggelig destillering og passion. Med delikate aromaer og en balanceret smag af sennep og røde frugter er L'Ô DE JŌ et ægte udtryk for burgundisk finesse. Oplev en præcis, detaljerig og afbalanceret gin udover det sædvanlige. 40% - 50 CL Bonne dégustation!

295,00 kr.

CLOS SAINT JOSEPH - ÉCORCE DU CLOS - LIQUEUR DE CLÉMENTINE

Clos Saint Josephs clementinlikør har en smuk aromatisk intensitet. Serveret iskold direkte fra fryseren er den oplagt som følgesvend til en god dessert, eller som afslutning på god middag. Clos Saint Josephs 4 frugtlikører, alle under navnet 'ÉCORCE DU CLOS', kan også bruges som ingrediens i en god drink: - 4 cl Clementinlikør - 6 cl L'Ô DE JŌ gin - Isterninger En tur i shakeren - En tonicvand uden for meget sukker - En skvæt af Clos Saint Josephs 'Clos de Cassis'   37 % - 50 CL Bonne dégustation!

330,00 kr.

CLOS SAINT JOSEPH - ÉCORCE DU CLOS - LIQUEUR DE CITRON

Clos Saint Josephs citronlikør har en præcis, intens citronduft og -smag. Serveret iskold direkte fra fryseren er den oplagt som følgesvend til en god dessert, eller som afslutning på god middag. Clos Saint Josephs 4 frugtlikører, alle under navnet 'ÉCORCE DU CLOS', kan velvalgt bruges som ingrediens i en god drink: - 4 cl Citronlikør - 6 cl L'Ô DE JŌ gin - Isterninger En tur i shakeren - En tonicvand uden for meget sukker - En skvæt af Clos Saint Josephs 'Clos de Cassis' 37% - 50 CL Bonne dégustation!

330,00 kr.

CLOS SAINT JOSEPH - ÉCORCE DU CLOS - LIQUEUR DE PAMPLEMOUSSE ROSE

Clos Saint Josephs grapefrugtlikør rammer plet i balance mellem grapefrugtens karakteristiske bitterhed og sødmefulde frugtighed. Serveret iskold direkte fra fryseren er den oplagt som følgesvend til en god dessert, eller som afslutning på god middag. Clos Saint Josephs 4 frugtlikører, alle under navnet 'ÉCORCE DU CLOS', kan velvalgt bruges som ingrediens i en god drink: - 4 cl Grapefrugtlikør - 6 cl L'Ô DE JŌ gin - Isterninger En tur i shakeren - En tonicvand uden for meget sukker - En skvæt af Clos Saint Josephs 'Clos de Cassis' 37% - 50 CL Bonne dégustation!

330,00 kr.

CLOS SAINT JOSEPH - L’Ô D’ICY - CUVÉE MARC'Ō

Marc de Bourgogne fra øverste hylde.  En Marc er en avec, lavet på drueresterne efter mosten til vin er presset. Til L'Ô D'ICY - cuvée Marc'Ō udvælges omhyggeligt de bedste drueprodukter fra vinmarkerne i Côte de Beaune og Côte de Nuits. Disse destilleres i Meursault, og destillaterne blandes derefter for at danne cuvée Marc'Ō.  Cuvée Marc'Ō lagres på egetræsfade i 4 år og 10 måneder. Fadene er specielt udvalgt til denne Marc de Bourgogne, både med hensyn til egetræssort og brændingen.  Duften byder på aromaer af friske druer, krydret med en røget og vaniljeagtig tone. I munden noter af druer, konfiterede frugter og en skøn sødme og får dig til at glemme de 48 % alkohol. L'Ô D'ICY - cuvée Marc'Ō er frem for alt en hyldest til Bourgogne, dens jord, dens vinavlere, dens destillations- og fadhåndværk. 48 % - 50 CL Bonne dégustation!

500,00 kr.

CLOS SAINT JOSEPH - L’Ô DE JŌ - DESTILLERET GIN

Flot aromatisk intensitet med stor friskhed! Denne destillerede gin kombinerer 14 botaniske smagsgivere med en variation af røde frugter, hvoraf ribs, høstet et stenkast fra destilleriet, dominerer. Resultatet af en unik håndværksmæssig kunnen, der kombinerer triple-destillation, fordampning og infusion, forkæler de mest kræsne smagsløg.  40% - 50 CL Bonne dégustation!

325,00 kr.

CLOS SAINT JOSEPH - L’Ô D’ICY - CUVÉE JŌSÉFINE

Marc de Bourgogne fra Meursault. Til L'Ô D'ICY - cuvée Jōséfine udvælges de bedste druerester af pinot noir og chardonnay, udelukkende høstet hos vingårde i Bourgogne. Destilleret i Meursault, blandes destillaterne derefter for at danne cuvée Jōséfine. Cuvée Jōséfine tilbringer 4 år og 11 måneder på egetræsfade, der tidligere har indeholdt bourbon fra Kentucky igennem 25 år. Duften emmer af vanilje og brændt karamel, som også er at finde i smagen med noter af hasselnød og karamel. Det hele er ligeud, ærligt og elegant. Afslutningen er kraftig, men tørrer ikke ud på trods af 47% alkoholstyrke. L'Ô D'ICY - cuvée Jōséfine er frem for alt en hyldest til Bourgogne, dens jord, dens vinavlere, dens destillations- og fadhåndværk. 47 % - 50 CL Bonne dégustation!

500,00 kr.

CLOS SAINT JOSEPH - ÉCORCE DU CLOS - LIQUEUR D'ORANGE

Destilleriets appelsinlikør har smag af konfiterede frugter, honningkage og selvsagt appelsin. En meget flot, vedvarende smag og imponerende intensitet! Serveret kølet direkte fra fryseren, kan den ledsage mangt en dessert. Eller den kan stå alene som afslutningen på en god middag. Kan bruges som alternativ til andre appelsinlikører, og forbedre enhver drink derved. Eksempelvis i en Margarita eller en Cosmopolitan. Et sidste forslag kunne være: - 4 cl Appelsinlikør - 6 cl L'Ô DE JŌ gin - Isterninger En tur i shakeren - En tonicvand uden for meget sukker - En skvæt af Clos Saint Josephs 'Clos de Cassis' 37 % - 50 CL Bonne dégustation!

330,00 kr.

CLOS SAINT JOSEPH - B-A-R JŌ - PASTIS

B-A-R JŌ Pastis er den perfekte blanding af stjerneanis, grøn anis og lakrids. Det er sammensætningen af mere end 30 forskellige urter, der, infunderet og destilleret separat, giver blanding en smuk balance. Anisnoterne suppleres af delikate urte- og vaniljeagtige noter. Det cremede bundfald er intenst og skinnende. Perfekt som aperitif, B-A-R JŌ nyder at blive fortyndet mellem 4 og 7 gange dens volumen med friskt vand. Is kan tilføjes, men efter vandet. B-A-R JŌ pastis stiler efter fairtrade-principperne i produktionen. Generelt arbejder Clos Saint Joseph arbejder direkte med producenterne. De har indgået partnerskaber med ansvarbevidste virksomheder, som producerer deres krydderier (stjerneanis midt i Cambodja, Bourbon-vanilje og peber i Madagaskar som eksempler). B-A-R JŌ og L'Ô DE JŌ Gin indvier sammen denne nye vej for ansvarligt producerede alkoholer. 45 % - 50 CL Bonne dégustation!

335,00 kr.

CLOS SAINT JOSEPH - Le Cassis

Essensen af solbær! Clos Saint Josephs solbærlikør er fremstillet udelukkende af solbær fra sorten "Noir de Bourgogne", dyrket i Bourgogne. Bærrene høstes systematisk dag for dag, hvilket sikrer bærrene har den rigtige modenhed. Derefter modtager bærrene fuld opmærksomhed. Efter at være blevet tørret og håndsorteret, nedsænkes de i et stort alkoholbad for at fiksere aromaer og anthocyaniner. Efter vurdering af sæsonens karakter tilføjes den rette mængde sukker for at finde den perfekte balance mellem bærrets rustikke, syrlige og frugtige karakter. Et fantastisk produkt, der kan forbedre enhver cocktail, men som især kan nydes alene. Clos Saint Josephs solbærlikør blev kåret som den bedste likør ved Cocktail Spirit-messen 2021. 20% - 50 CL Bonne dégustation!

300,00 kr.

Champagne Apollonis - Patrimony - Brut

En hyldest til arven efter Henri Loriot, Michel Loriots far.  En traditionel cuvée, der frigiver Meunier-druens frugtige aromaer, og skaber en syrlig, let champagne. Det hele afbalanceret med et hint af mineralitet fra Chardonnay-druen.  Dosage: 9 g/L  Cépages: 70% meunier, 30% chardonnay  Dato for degorgering fremgår af bagetiketten

275,00 kr.