Om os

Vi er et blandet hold med erfaring fra café- og restaurationsbranchen, videoredigering og -produktion, og mere end 30 års erfaring med vinimport. 

Le domaine står selv for importen af alle vores produkter. Dermed undgås fordyrende mellemled; kvalitet og pris skal hænge sammen. Vi rejser til Champagne og Bourgogne adskillige gange årligt, og samarbejder kun med récultantproducenter. Récultantproducenter både dyrker og forarbejder deres egne druer, i modsætning til négociantproducenter, der opkøber druer fra andre.

Le domaine arbejder på, at producere materiale, der giver kunden mulighed for at få indsigt i arbejdsprocessen og tankerne der ligger bag de flakser, som man finder hos le domaine. 
 

Jens Ferdinand

Jens er oldtimer indenfor vin i Danmark - såvel som samler som importør. Hjertet banker for Champagne og Bourgogne, men til tider får vin fra andre appellationer et lille anerkendende nik med på vejen. 

Martin Knudsen Sloth

Martin er særligt interesseret i Champagnes historie og fantastiske vine. Hvis han ikke er at finde i Odense, så suser han rundt i Champagne og Bourgogne for at finde nye spændende varer til le domaine. 

Fannar Thor Benediktsson

Fannar er uddannet indenfor marketing og ledelse ved SDU. Han har sidenhen specialiseret sig i videoproduktion- og redigering. Fannar er flydende i fransk og formidler historierne fra vores vinbønder, så producenterne selv får lov at præsentere deres arbejde.